Webshop til anerkendt vinhandler med flere år på bagen

Vinhuset Top Wine er en vinhandler, der har eksisteret i 8 år med 10 kørende sælgere og imponerende stort lager. I år har de fået lavet deres første webshop hos Trechoma Promotion.

Hvordan løste vi opgaven?

Vi fik til opgave at lave en webshop, hvor kunden nemt kan finde rundt i det imponerende lager af vine fra mange forskellige lande.

Samtidigt var det naturligvis vigtigt, at webshoppen kan findes på søgninger.

For at en god webshop skal fungere, er der flere ting, der skal spille maks. Det skal være nemt at finde rundt i net butikken, man skal kunne finde de informationer, man behøver om produktet, det skal være nemt at bestille, og man skal kunne finde de gængse tilbud.

SEO, metabeskrivelser og alt tekster til billeder

Samtidigt skal arbejdet med SEOen laves ordentligt, så man giver sin egen webshop de bedste muligheder for at blive fundet via Googles søgemaskiner, når man søger efter sin foretrukne vin.

Vinhuset Top Wine er specialister indenfor deres felt, og de har udsøgt smag og fornemmelse, når det omhandler de vin, de vil have på lager. Selvom man sagtens selv kan lægge alle sine varer ind på en webshop, er det et job, der tager lang tid, og dermed fjerner ens fokus på det, man selv er bedst til.

Derfor tilbød vi at lægge alle varerne ind, skrive de rette titler, de rette metabeskrivelser og sørge for, at den efterfølgende brødtekst havde den rette længde for at give Googles søgemaskiner de bedste vilkår til at kunne finde de ønskede søgemål.

Prisen for den endelige side blev lidt dyrere, men til gengæld var den fuldt funktionel og lige til at starte op, da vi var færdige med at bygge den.

Undervist i brugen af webshoppen

Vinhuset Top Wines medarbejdere er blevet undervist i, hvordan man bruger webshoppen, således at de selv kan bestyre alle aspekter ved butikken. Fra IKKE at vide noget som helst om den slags kan de i dag selv lægge nye varer ind, oprette tilbud af enhver slags og sørge for, at deres webshop er opdateret med de nyeste varer og tilbud.

Vi er bedst til at importere og sælge vin, og følte os meget trygge ved, at Trechoma Promotion tog styringen, da vi skulle have lavet vores nye webshop.

De har bygget vores webshop, lagt alle varerne ind og undervist os i, hvordan vi selv kan passe hele webshoppen i fremtiden.

Trechoma Promotion har også rådgivet os om, hvordan vi benytter nyhedsbreve og de sociale medier for at udbrede kendskabet til webshoppen.

Jeg kan klart anbefale et samarbejde med Trechoma Promotion, hvis man går i tankerne om at lave en webshop eller en hjemmeside.

Jan Jensen

Direktør, Vinhuset Top Wine