Skarpe nyhedsbreve skriver ikke sig selv

Når jeg løser tekstopgaver for vores kunder, arbejder jeg målrettet og fokuseret for at kunne forfatte den helt rette tekst.

Som tekstforfatter kan jeg skære et skarpt nyhedsbrev, som både kortfattet og informativt fanger dine kunders interesser og aktiverer dem i forhold til målet med nyhedsbrevet.

Et godt nyhedsbrev tager højde for både emnelinje, overskrift, krog, krop, call-to-action og gerne et afsluttende PS uden at blive alenlangt og uvedkommende.

Nyhedsbrevet skal fange læserens opmærksomhed allerede i emnelinjen og læselysten og interessen skal bevares, til nyhedsbrevet er læst til ende. Brevet skal både informere og indeholde en værdi for målgruppen.

Mine styrker er blandt andre, at jeg hurtigt kan sætte mig ind i dit firmas kerneydelser og værdier, og derefter kan jeg kortlægge de ord og vendinger, der vil give størst effekt i forhold til at ramme målet med nyhedsbrevet til jeres kunder.

Hos Trechoma Promotion har jeg behandlet opgaver for vidt forskellige brancher, der strækker sig over bagere, AV-teknik, tøjbutikker, indretningsfirmaer, kommunikationsbureauer og mange flere. Blandt vores faste kunder finder man blandt andre Moove Advertising og JustAsk Herretøjsbutik, som begge får løst deres tekstmæssige opgaver hos Trechoma Promotion.

Venlig hilsen

Morten Nissen

Trechoma Promotion

Et maleri fra Ung Cancer-projektet