Standardpakken

Planlægning, udarbejdelse og upload af opslag

Mellempakken

Standardpakken + fotograf til opslagsindhold

Den store pakke

Mellempakken + videoproduktioner til perioden

I alle pakkerne er prisen inklusiv betalt markedsføring på Facebook

Hvorfor Facebook også er noget for din virksomhed

Jeg har ofte hørt flere virksomhedsejere sige, at ”Facebook er ikke noget for vores virksomhed – Vi passer meget bedre på LinkedIn” ud fra den tese, at Facebook ikke er et sted, hvor man kan lave seriøse forretninger – Specielt ikke, hvis man er en B2B virksomhed.

Men sandheden er en anden. Vi er omkring 3,5 millioner danskere, der har en profil på Facebook, og det er profiler i alle samfundslag og i alle erhverv. Og Facebook er klart det sociale medie, der anvendes mest (SE LINK til relevant statistik)

Facebook er stadig en af vores største overspringshandlinger, både når vi er på arbejde eller har fri. Og de hyppige besøg på siden giver anledning til at granske nye feeds, dele interessante opslag og tagge sine venner. Derfor er Facebook stadig et stærkt værktøj til at brande din virksomhed, hvis du bruger platformen rigtigt.

Og du bruger Facebook rigtigt, og hensigtsmæssigt ved at være på. Ved at være aktiv med dine opslag og sørge for, at din virksomhed har relevante opslag hver uge.

Faste opslag hver uge – Betalt markedsføring er med i prisen!

Jeg har vel ikke skrevet noget, som du ikke allerede ved i forvejen? Som i enhver travl virksomhed, bliver de sociale medier oftest lavet, ”når der er tid til det”, men det er der sjældent. I hvert fald ikke tid til at lave opslag med det rette budskab, billedredigering i de rette farver og i rød tråd med virksomhedens øvrige, eksterne kommunikation.

Jeg varetager ugentligt content markedsføring på Facebook for flere virksomheder, som hver i sær har købt den pakke, de mener, passer til deres behov. Og jeg kan også varetage din content markedsføring.

Læs mere om Markedsføring på Facebook her

%

Af danske facebookbrugere tjekker siden flere gange dagligt