Siigurd.dk – Tekstarbejde, grafik, strategi og sparring

Siigurd.dk er en virksomhed, der dagligt arbejder med at gøre mennesker til deres bedste udgave af sig selv. Om dette er på arbejdsmarkedet eller løbebanen gør ingen forskel, Siigurd vil få det bedste frem i hvert enkelt individ.

Virksomhedens ledes af Lars Mortensen, som i den grad har mange jern i ilden, og som besidder et drive, som er de færreste forundt.

Trechoma Promotion blev kontaktet af Lars Mortensen, fordi han gerne ville have bedre fokus på sin virksomhed og alle de tiltag, han kan tilbyde – og gerne det hele på én gang. Foredragsvirksomhed, løbeklubber, mentorarbejde og alle de andre ting, som Siigurd.dk kompetent tilbyder til virksomheder og private.

Efter de indledende møder besluttede vi os for at koncentrere os om 1 ting for at undgå, at budskabet druknede i de mange tilbud, Siigurd.dk har.

Fokusér din markedsføring på få områder

Det er en god ide holde sin markedsføring meget stringent – hvis man forsøger at ramme det hele, rammer man oftest ingenting. Hvis man i stedet målretter sin markedsføring mod et bestemt område, er det nemmere at ramme, og det er nemmere at måle, om markedsføringen har nogen effekt. Og i Siigurd.dks tilfælde kunne det hurtigt blive et spørgsmål om, hvad virksomheden egentlig vil sælge – er det foredrag, er det en løbeklub? Er det til mig som privatperson, eller er det til firmaer?

Vi ville rette vores fokus på Siigurd Running – en løbeklub med potentiale for både private og virksomheder, hvor man kan forbedre sit eget løb og samtidigt få gode råd og vejledning.

Vores arbejde bestod i at lave en segmentering af Siigurd.dks primære målgruppe og derfra udarbejde grafisk præsentationsmateriale, tekst til hjemmeside, introbreve, cut sheets og meget mere.

Grafisk arbejde

– Flyers
– Cut sheet
– Beach flag
– Grafik til facebook-opslag

Tekstarbejde

– Tekst til hjemmeside
– tekst til introbreve
– tekst til flyers

– Korrekturlæsning af allerede produceret materiale til eksisterende hjemmeside

Se mere på Siigurd.dk

Siigurd.dk
Trykt flyer til omdeling ved stævner og løb

Siigurd. DK
Cut-Sheet til præsentation

Siigurd.dk
Beachflag

Præsentationsark – et såkald Cut sheet af Siigurd.dk. Simpelt, stilrent og informativt.