PR – Samarbejde omkring album-udgivelse med Projekt “Ung Cancer”

I det nye år skal vi samarbejde med psykolog og sangskriver Gert Barslund samt musiker og foredragsholder Ole Selstø i forbindelse med deres nytænkende og kreative projekt ”Ung Cancer”.

Igennem det sidste års tid, har Ole og Gert arbejdet med unge, der er ramt af kræft i et forløb, hvor musikken har været et bærende element. De unge mennesker og Gert Barslund har skrevet sangene til det kommende album sammen.

Det er resulteret i en håndfuld gode sange, som netop nu er ved at blive indspillet med professionelle sangere og musikere i Millfactory Studiet i København med Boe Larsen bag knapperne, og bliver udgivet på et album i foråret 2017. Blandt de musikere der deltager på albummet kan man finde; Jonas Rendbo, Zenia Levring Madsen, Silje Holtan og Rikke Egholm og der kommer stadig flere til.

Trechoma Promotion og Ung Cancer har indgået et samarbejde, hvor vi skal arbejde tæt sammen med Gert Barslund og Ole Selstø omkring sparring og PR i forbindelse med udgivelsen.

Formålet med projektet er at give unge med kræft muligheden for at udtrykke følelser og tanker i forhold til at være ung og leve et liv med kræft, og dermed også give andre, der hører sangene en mulighed for en øget forståelse for hvordan det kan være, at leve et liv med kræft som ungt menneske.

Vi glæder os til at tage hul på samarbejdet.

TVSyd har lavet et indslag om projektet, med flere spændende interviews og forsmag på musikken, og det kan du se her

Et maleri fra Ung Cancer-projektet