fbpx

PR – Få dit budskab i medierne

En velskrevet pressemeddelelse med den gode historie sendt til de rette modtagere er alfa og omega for, at man kan få sit budskab frem i massemedierne. Efterfølgende grundigt opfølgningsarbejde kan endda skaffe redaktionelle omtaler og interviews, som man kan bruge i sit markedsføringsarbejde på de sociale medier og på sin hjemmeside og webshop.

Lige meget, om du er musiker, forfatter, direktør i eget firma eller noget helt fjerde, så gælder det om at blive set, hørt og opdaget. Det gælder om at få dit produkt frem til den rette målgruppe – at få synliggjort alle dine nye tiltag.

Trechoma Promotion kan varetage en PR-opgave helt fra start til slut, eller dele af den. Alt efter hvilke behov du har.

Jeg har i årevis arbejdet med at udbrede kendskabet til projekter og tiltag af endog meget forskellig karakter.

Jeg har stor erfaring med at lave fuld PR. Fra idefasen til udarbejdelse af PR-materiale (forfatning af pressemeddelelser, opsætning af materiale, mm), kontakt til medier og opfølgning.

Hos Trechoma Promotion bruger jeg god tid på den indledende samtale, hvor jeg spørger ind til din virksomhed fra alle mulige vinkler. Derefter finder jeg den historie, jeg mener, er den stærkeste i forhold til de relevante medier.

Jeg samarbejder med vores kunder, og rådgiver om den bedste måde at fremstille historien og virksomheden på.

Referencer