Trechoma Promotion

· tekst · grafik · video · hjemmesider · sociale medier ·

Om Trechoma Promotion – Kommunikations- og markedsføringsbureau i Esbjerg

Velkommen til Esbjergs kommunikation – og markedsføringsbureau, hvor vi formidler om din virksomhed og dine budskaber gennem tekst, grafik og video.

Trechoma Promotion er et bureau, som kan tilbyde alsidige, kreative og rammende løsninger på dine markedsførings og formidlingsopgaver. Både de interne – og de eksterne.

Jeg – Morten Nissen – er primus motor i firmaet, og jeg har over 20 års forskelligartede erfaringer gennem mit alsidige virke som skribent, pladeselskabsdirektør og event-arrangør.

Landsdækkende samarbejdsnetværk

Efter over 20 års samarbejde med en række kreative brancher med vidt forskellige forgreninger, har jeg opbygget et solidt og landsdækkende netværk, der gør det muligt at lave den rigtige løsning til enhver opgave.

Jeg arbejder tæt sammen med – og sparrer med, – andre PR-bureauer, grafikere, fotografer, trykkerier, journalister, webdesignere, programmører og mange flere, hvilket betyder, at jeg altid har en række kreative og skæve hoveder, jeg kan spille ping-pong med, når jeg skal finde de rette løsninger til opgaverne.

Trechoma Promotion er et firma, der bevæger sig indenfor alle former for kommunikation og formidling; tekstforfatning til din hjemmeside, opbygning af webshops, ny hjemmeside, pressemeddelelser, planlægning og udførelse af PR-forløb, hjælp til de sociale medier, så har vi et bud på, hvordan opgaven skal løses bedst. Jeg er klar til at løse opgaver for jer – så klik rundt på siden, og tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen Morten Nissen & Trechoma Promotion

Kontakt Morten Nissen & Trechoma Promotion

10 + 8 =

Standardpakken

Planlægning, udarbejdelse og upload af opslag

Mellempakken

Standardpakken + fotograf til opslagsindhold

Den store pakke

Mellempakken + videoproduktioner til perioden