Trechoma Promotion

· tekst · grafik · video · hjemmesider · sociale medier ·

Det handler om at blive set, hørt og husket!

Du får alle kompetencerne fra et reklamebureau uden at betale for et reklamebureau!

Trechoma Promotion ApS er et eksternt markedsføringsbureau i Esbjerg, som formidler og synliggør budskaber for virksomheder, der ikke har egen markedsføringsafdeling, eller som skal bruge ekstern hjælp til specifikke opgaver.

Jeg – Morten Nissen – er primus motor i firmaet, og jeg har mange års forskelligartede erfaringer gennem mit alsidige virke som tekstforfatter, pladeselskabsdirektør og event-arrangør.

De sidste 7 år har jeg drevet Trechoma Promotion ApS, hvor jeg har fungeret som ekstern ”reklamemand”, om du vil, som mine kunder benytter til opgaver af forskellig størrelse fra de helt store og omfattende markedsføringsopgaver, hvor alle kompetencer er i spil til de små opgaver, der kan løses på kort tid.

Kontakt Morten Nissen og Trechoma Promotion ApS

Rosenvængets Alle 9, 6700 Esbjerg, tlf: Telefon: 28127143, email: morten@trechomapromotion.dk
CVR: 29936692

Hvorfor navnet TRECHOMA?

Navnet har hængt ved siden, dengang jeg drev pladeselskabet Trechoma Records. Et Esbjerg-forankret pladeselskab, der nåede at udgive adskillige vinyler og cder med danske bands indenfor metal og rockgenren. Blandt udgivelserne var Rasmus og Johnny Madsens EfB single ”Blå sol over Esbjerg”.

Navnet er ikke mundret eller hensigtsmæssigt, men det hænger ved. Og når man har lært det at kende, så glemmer man det ikke.

Det udtales for øvrigt TreKoma – altså med en k-lyd.

Hvad kan du bruge mig til?

Markedsføring er et ord med mange gradbøjninger, og hos Trechoma kan jeg varetage små- og store opgaver.

Jeg kan hjælpe dig med at bygge, vedligeholde og opdatere din hjemmeside eller webshop, optage og redigere videoer, skrive tekster, opsætte grafisk materiale, lave din markedsføring på de sociale medier og meget mere. Som sagt, små, enkeltstående opgaver eller hele markedsføringskampagner.

Efter over 20 års samarbejde med en række kreative brancher med vidt forskellige forgreninger har jeg opbygget et solidt og landsdækkende netværk, der gør det muligt at lave den rigtige løsning til enhver opgave.

Jeg arbejder tæt sammen med – og sparrer med – andre PR-bureauer, grafikere, fotografer, trykkerier, journalister, webdesignere, programmører og mange flere, hvilket betyder, at jeg altid har en række kreative og skæve hoveder, jeg kan spille ping-pong med, når jeg skal finde de rette løsninger til opgaverne.

“Hvad er det, du laver?” – bliver jeg tit spurgt.

Det er nemt at remse op, så lad mig kort uddybe, hvad det er,  jeg laver, og hvad du kan bruge Trechoma Promotion til.

Hvis du vil vide mere, end det korte resume fortæller, og vil du have flere eksempler, skal du klikke på de blå links.

Tekstarbejde

En god tekst gør forskellen på, hvordan nye, potentielle kunder opfatter dig og din virksomhed. Det første, en ny kunde møder, er oftest din hjemmeside eller dine annoncer. En tekst med stavefejl og uheldige formuleringer sender uhensigtsmæssige signaler om en virksomhed, der ikke går op i detaljen og sjusker med det endelige resultat, også selvom det ikke er tilfældet.

Du kan bruge mig til at skrive tekster til din interne – og eksterne kommunikation.
Jeg bliver oftest brugt til at skrive tekster til hjemmesider, nyhedsbreve, pressemeddelelser, jobannoncer, trykte brochurer, annoncer og flyers.  LÆS mere om tekstarbejde her.

Bambuni-pressemeddelelse-Ugeavisen
Vedligeholde hjemmeside

Vedligeholde og opdatere eksisterende hjemmesider.

Du har sikkert, ligesom de fleste, fået oprettet en hjemmeside, som du selv kan opdatere med nyheder, ændre billeder, tilføje tekst osv. Og ligesom de fleste andre får du det ikke gjort. Det kan der være mange årsager til, men det er oftest på grund af manglende tid.

Jeg har flere faste kunder, der bruger mig til at opdatere deres hjemmesider med nyt indhold. Det kan være alt fra udskiftning af enkelte billeder eller rette en tekstlinje til større opdateringer som oprettelse af nye undersider med tekst, design og billedredigering. Det kan være at tilføje korte CSS- eller HTML-koder, som gør din hjemmeside mere brugervenlig.

Faktisk er det ikke så smart, hvis du ikke opdaterer din hjemmeside jævnligt. I hvert fald hvis du er interesseret i en god, SEO-baseret placering på Google. Læs mere om, hvorfor det er smart at opdatere din hjemmeside jævnligt her.

Bygge hjemmesider

Hvis din gamle hjemmeside ikke lever op til de krav, nutidens systemer kræver af en hjemmeside, er det ofte den bedste og billigste løsning at få bygget en helt ny hjemmeside. Du kan få lavet en helt ny hjemmeside eller webshop hos mig.

Jeg arbejder i CMS-systemet Word Press, hvor jeg kan tilbyde spændende hjemmesideløsninger i brugervenlige opsætninger og i et spændende design.

Læs mere om HJEMMESIDER her

Billeder af Hansen Print (vedligehold og opdatering) og Another World Entertainments (bygget) hjemmesider

Byg hjemmesider

Eksempel på hjemmeside fra Trechoma Promotion ApS

Optage og redigere video

Med godt og professionelt optageudstyr, optager jeg videoer til virksomheder til forskellige formål. Oftest er det til brug på de sociale medier, eller til at have liggende på hjemmesiden.

Jeg kan optage i 4k og har forskellige mikrofoner til forskellig brug.

Jeg kan også lave videoer med eksisterende foto- og videomateriale.

Jeg arbejder i Premiere Pro og After Effects, når jeg redigerer, og har mulighed for at indspille speak i mit Logic-Studio.

Læs mere om videoproduktion her

Videolink til video produceret for Sydvestjysk Sygehus.

Opsætte grafisk materiale

Intet udtrykker seriøsitet og professionalisme end flotte tryksager. Ja, vi finder alt på nettet i dag, så hvorfor skal du bruge tid på trykte materialer og medier?

MEN når vi møder ægte, levende mennesker, giver det et stærkt signal at kunne aflevere en flot brochure, flyer eller visitkort, som får potentielle kunder til at huske mødet med dig.

Læs mere om mit grafiske arbejde her

Bladr i brochure lavet til opstart af solcellepark i Hunderup-Sjestrup.

Læs case om arbejdet med brochuren til Hunderup-Sejstrup solcellepark her

Bambuni-pressemeddelelse-Ugeavisen

Markedsføring på de sociale medier

Et godt opslag med det rette blikfang og fængende tekst på Facebook eller Instagram kan gøre en forskel.

Og i dag, hvor man for få kroner kan målrette sin markedsføring til lige præcis den målgruppe, man har lyst til, er mulighederne mange.

Vi er mange, der benytter de sociale medier, og markedet er stort.

Læs mere om mit arbejde med markedsføring på de sociale medier her.

Billedeksempel på opslag for herretøjsbutikken Just Ask i Esbjerg