Hvorfor Facebook også er noget for din virksomhed

– Du kan få meget ud af Facebook – Både som B2C og B2B virksomhed

Facebook er en sjov størrelse, som stadig betragtes som det tynde øl i forhold til LinkedIn, når man tager sin virksomhedsbriller på. De fleste har svært ved at se gevinsten, hvis man ikke har en webshop men i stedet leverer andre services, eller er en B2B-virksomhed. Men faktisk er Facebook, med sine over 3,5 millioner brugere i Danmark, klart det stærkeste og mest anvendte sociale medie i Danmark. (se statistik her).

Du kan benytte Facebook til at brande din virksomhed og få flere kunder. Både som B2C og B2B virksomhed.

3 pakker – mange løsninger

At benytte Facebook og de sociale medier som en aktiv markedsføringskanal er billigere end de traditionelle markedsføringskanaler, mere målrettet og gentagende. Hos Trechoma Promotion tilbyder jeg at lave content markedsføring på Facebook, som styrker virksomhedens profil.

Se vores tilbud her.

Jeg har gennem en længere periode arbejdet med content markedsføring på Facebook for flere forskellige virksomheder, og her har jeg valgt et par eksempler på, at man med godt indhold på Facebook kan aktivere sine følgere, få nye følgere og brande sin virksomhed viralt.

Veplan Planning Tool – er et godt eksempel på en B2B virksomhed, der har fundet ud af, hvor kraftfuld en markedsføringsplatform Facebook kan være, når indholdet bliver relevant. VePlan Planning Tool producerer et planlægningsprogram til håndværkervirksomheder. Et målrettet fokus på alle de ekstra features og muligheder programmet tilbyder i forhold til andre planlægningsprogrammer, er det lykkedes at skabe interesse for programmet både hos beslutningstagerne, de ansatte og deres vennekreds. 

Tommy Jørgensen VVS – Et VVS firma fra Esbjerg, der laver kvalitetsbadeværelser, VVS arbejde og blikarbejde. Virksomheden benytter facebook til at brande deres navn og ligge top-of-mind i Esbjerg og omegn i forbindelse med VVS-arbejde. 

RekordRENS og Vask bruger content facebook markedsføring til at brande deres renseri i Esbjerg midtby. Pga daglig travlhed har de valgt en 6 måneders løsning, hvor jeg både tager billederne, laver lay-outet og skriver teksten til deres opslag i tråd med deres indhold på hjemmesiden. 

Max Rengøring vil sætte fokus på deres Erhvervsrengøring, som de gerne vil sprede kendskabet til. Max Rengøring er et hastigt voksende rengøringsfirma med over 35 ansatte og masser af biler, der snildt kan håndtere rengøringen for små, mellemstore og store virksomheder. 

Hjerting Installationsforretning bruger Facebook til at positionere sig i deres område, hvor de både involverer sig i det lokale foreningsliv og er kompetente elektrikere. Ligesom Tommy Jørgensen VVS, vil de gerne vise deres kompetencer samt bruge Facebook til at introducere de elektrikere, der besøger kunderne i deres hjem. Med Facebook er det nemmere skabe en forbindelse mellem kunde og virksomhed.

Du kan også få hjælp til din markedsføring på Facebook. Se vores tilbud her.