Hjemmesider

· wordpress · digitalt visitkort · webshops ·

Hjemmesider og webshops – dit aftryk på nettet

Din hjemmeside eller webshop er dit digitale visitkort. Vi finder alle vores informationer på nettet, og hvis du ikke har en hjemmeside, der præsenterer dig og din virksomhed, får du svært ved at få nye kunder til din forretning.

Det er naturligvis en påstand, men tænk over, hvor tit du selv tjekker evt. kommende samarbejdspartneres hjemmeside, inden du tager kontakt til dem. Jeg vil skyde på, at det er stort set HVER gang…. Og hvis de ikke har en hjemmeside, så mister du hurtigt interessen.

Derfor er det vigtigt, at du ikke ser på din egen hjemmeside som et nødvendigt onde, og at dit primære mål er at få den så billigt som muligt. Du bør i stedet finde ud af, hvordan du får en hjemmeside, der præsenterer dig og din virksomhed bedst muligt.

Hos Trechoma Promotion kan jeg lave en del hjemmesider på egen hånd, men til de store projekter med omfattende programmering og kodesprog, har jeg nogle stærke samarbejdspartnere, jeg arbejder tæt sammen med. Derfor kan jeg også levere hjemmesider og webshops i CMS-systemerne Word Press og det danskudviklede Umbraco, som lever op til dine krav og forventninger.

Man kan vælge at få skræddersyet sin hjemmeside efter sit eget design eller vælge en skabelonløsning, hvor der ikke er så stort, kreativt råderum, som hvis man får sin side programmeret fra bunden.

Hos Trechoma Promotion kan jeg lave tilbud, hvor både hjemmesidens udseende og funktioner bliver leveret med tekster, der lever op til søgemaskinernes krav, så siden har de bedste vilkår for at kravle op på første side, når man søger på Google. Med de rette søgeord, de rette tekstlængder, metabeskrivelser og sidetitler kommer du langt i forhold til SEO og søgeord.

Hvorfor skal du vælge en hjemmeside/webshop, der er programmeret fra bunden?

Her kan du få en hjemmeside, der ser ud, som du vil have den. Og hvis unikt design eller at skabe et brand udover det sædvanlige er dit mål, bør dette være løsningen for dig. Det siger sig selv, at en sådan løsning er dyrere, end hvis du vælger en skabelon-løsning, men oftest er det også disse løsninger, der skiller din side ud fra andres.

Hvorfor kan en skabelonløsning være en ligeså god løsning?

Ved at vælge en skabelonløsning kan du få en hjemmeside, som kan matches til din visuelle profil farvemæssigt, og du kan få en pæn, god og funktionel hjemmeside. I dag er skabelonerne efterhånden blevet så avancerede, at mulighederne for et pænt design er til stede. Jeg vil blandt andet anbefale en sådan løsning til nystartede firmaer, der vil have en pæn og præsentabel side, der kan findes af søgemaskinerne.

Hvorfor er tekstarbejdet så pokkers vigtigt på en hjemmeside?

Når du søger efter noget på Google, søger du med ord. Du skriver et eller flere ord i søgefeltet og får resultater derefter. Derfor er tekster med de rette ord vigtige for, at din side kan blive fundet af søgemaskinerne. For søgemaskinerne søger efter ord, og ord i rette sammenhæng. En tommelfingerregel siger, at du skal have velformulerede tekster på 400-700 eller flere ord, der er sat sammen i letlæselige sætninger, der ikke er alt for lange. Ellers kan søgemaskinerne ikke finde din side blandt de trillioner andre, der er på det store internet. Og dertil skal hver side have den rette metabeskrivelse, titel og fokussøgeord.

LÆS MERE om tekstarbejde her

 

Skal jeg kigge på din hjemmeside?

Hos Trechoma Promotion kan jeg tilbyde hjemmesider, der både har teksterne, opsætning – eller programmering af siden, og som lever op til søgemaskinernes krav for synlighed på internettet.