Hjemmesider

· wordpress · digitalt visitkort · webshops ·

Hjemmesider og webshops – dit aftryk på nettet

Din hjemmeside er dit digitale visitkort – og meget mere end det. Vi finder alle vores informationer på nettet, og hvis du ikke har en hjemmeside, der præsenterer dig og din virksomhed, får du svært ved at tiltrække nye kunder til din forretning.

Det er naturligvis en påstand, men tænk over, hvor tit du selv tjekker evt. kommende samarbejdspartneres hjemmeside, inden du tager kontakt til dem. Jeg vil skyde på, at det er stort set HVER gang…. Og hvis de ikke har en hjemmeside, så mister du hurtigt interessen.

Derfor er det vigtigt, at du ikke ser på din egen hjemmeside som et nødvendigt onde, og at dit primære mål er at få den så billigt som muligt. Du bør i stedet finde ud af, hvordan du får en hjemmeside, der præsenterer dig og din virksomhed bedst muligt.

Bygge ny hjemmeside eller vedligeholde den gamle hjemmeside

Hos Trechoma kan jeg tilbyde at bygge en ny hjemmeside til dig, eller jeg kan tilbyde at vedligeholde og opdatere den eksisterende side.

 

Byg ny hjemmeside

Jeg arbejder i CMS-systemet Word Press, som du højst sandsynligt har hørt om. Oftest foreslår jeg løsninger, hvor kunden selv kan opdatere og redigere deres hjemmeside, når først den er lavet. Det vil sige, at du modtager en færdig hjemmeside med en brugervenlig backend, som du nemt selv kan gå ind arbejde med, når du har nye billeder, tekst eller andet, der skal op på din side.

Hos Trechoma Promotion kan jeg lave tilbud, hvor både hjemmesidens udseende og funktioner bliver leveret med tekster, der lever op til søgemaskinernes krav, så siden har de bedste vilkår for at kravle op på første side, når man søger på Google. Med de rette søgeord, de rette tekstlængder, metabeskrivelser og sidetitler kommer du langt i forhold til SEO og søgeord.

Opdatere og vedligeholdelse af eksisterende side

De fleste virksomheder har en hjemmeside, hvor der er taget højde for, at indholdet lever op til Googles krav for at kunne kravle op og placere sig så højt som muligt, når potentielle kunder søger på relevante søgeord – Da hjemmesiden blev bygget.

I dag er opdateringer og vedligehold af din hjemmeside en lige så vigtig opgave, for at beholde din gode placering på Google. Google holder nemlig øje med hvilke sider, der er aktive og hvilke, der er ”døde”. En side der ”står stille”, hvor der ikke jævnligt bliver opdateret med fx nyheder, nye billeder eller andet, bliver af Google betragtet som en inaktiv side, som deres SEO-søgemaskiner ikke skal tage højde for.

Byg hjemmesider

Jeg hjælper flere virksomheder med at opdatere deres hjemmesider, så deres side hele tiden kan fodre søgemaskinerne med nyt indhold og dermed være aktiv i Googles øjne. Det kan være at tilføje ALT-tags på billeder, lægge nyhedsbreve op, tilføje CSS – eller HTML koder, som gør din hjemmeside mere brugervenlig. Enhver opdaterings – og vedligeholdelsesopgave er unik fra kunde til kunde.

Hvorfor er tekstarbejdet så pokkers vigtigt på en hjemmeside?

Når du søger efter noget på Google, søger du med ord. Du skriver et eller flere ord i søgefeltet og får resultater derefter. Derfor er tekster med de rette ord vigtige for, at din side kan blive fundet af søgemaskinerne. For søgemaskinerne søger efter ord, og ord i rette sammenhæng. En tommelfingerregel siger, at du skal have velformulerede tekster på 400-700 eller flere ord, der er sat sammen i letlæselige sætninger, der ikke er alt for lange. Ellers kan søgemaskinerne ikke finde din side blandt de trillioner andre, der er på det store internet. Og dertil skal hver side have den rette metabeskrivelse, titel og fokussøgeord.

LÆS MERE om tekstarbejde her

 

Skal jeg kigge på din hjemmeside?

Hos Trechoma Promotion kan jeg tilbyde hjemmesider, der både har teksterne, opsætning – eller programmering af siden, og som lever op til søgemaskinernes krav for synlighed på internettet.