Hästens Store Esbjerg og Malermester Ben Cato Jørgensen valgte en skabelonløsning udfra et tema til deres nye hjemmesider.

Når man er kommet til den erkendelse, at man nok behøver en hjemmeside til sin virksomhed, fordi internettet trods alt har erstattet telefonbogen, nummeroplysningen og andre udgåede vejvisere, skal man gøre sig klart, hvilken slags hjemmeside, man har behov for.

Din hjemmeside er dit digitale visitkort, og derfor skal du få lavet en hjemmeside, der præsenterer dig og din virksomhed bedst muligt.

Hästens Store Esbjerg og Malermester Ben Cato Jørgensen har valgt at få lavet gode, billige og funktionelle hjemmesider hos os, der lever op til deres krav og behov.

Deres primære behov var at få en visitkort hjemmeside, hvor de kan præsentere deres virksomhed og deres udvalg på en simpel og sober måde. Derfor rådgav jeg dem til at kigge på en skabelonløsning, som ikke kræver, at man skal programmere hele siden fra bunden.

Bliv klogere på skabelonhjemmesider og unikke hjemmesider

Ved at vælge en skabelonløsning kan du få en pæn, god og funktionel hjemmeside, som matcher til din virksomheds visuelle profil farvemæssigt og udseendemæssigt. I dag er skabelonerne efterhånden blevet så avancerede, at mulighederne for et pænt design er til stede, hvis man ved, hvad man har med at gøre. En skabelonhjemmeside forringer ikke dine chancer for at blive fundet af søgemaskinerne, da det er indholdet på siden, der søges på.

Hos Trechoma Promotion kan jeg lave tilbud, hvor både hjemmesidens udseende og funktioner bliver leveret med tekster, der lever op til søgemaskinernes krav, så siden har de bedste vilkår for at kravle op på første side, når man søger på Google. Med de rette søgeord, de rette tekstlængder, metabeskrivelser, sidetitler og ALT tekster på billederne, kommer du langt i forhold til SEO og søgeord.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed.