Nem og overskuelige visitkorthjemmeside til et passende budget

Vestjysk Forsikringsagentur ApS kontaktede mig, fordi de, som så mange andre skulle have lavet en nem og overskuelig hjemmeside, som ikke vælter budgettet, men som er både funktionel, præsentabel og responsiv.

CMS-systemet Word Press ser umiddelbart overskueligt ud

Indehaveren var selv begyndt at lave en hjemmeside, fordi WordPress umiddelbart ser nemt ud og lige til at gå i gang med, men var gået i stå, fordi det tager forholdsvis lang tid at sætte sig ind i alt det, der skal tages højde for, når man laver en hjemmeside i dag.

Har du indholdet klar, er det nemt at komme i gang

Vestjysk Forsikringsagentur ApS havde allerede det meste af indholdet klar. Dvs tekster, logo og billedmateriale, så i dette tilfælde drejede arbejdet sig mest om at få bygget hjemmesiden, så den også lever op til de krav, der stilles for at kunne findes af søgemaskinerne.

Det grafiske og det visuelle

Vestjysk Forsikringsagentur ApS er forsikringsformidler for TRYG A/S, og det var nærliggende, at siden skulle have en lighed med TRYGs egen side. Derfor valgte jeg at finde farvekoderne på de gennemgående farver, som TRYG benytter på deres hjemmeside.

Samtidig skulle der være noget visuelt, der fanger øjet, og som passer til indholdet. Der findes flere gode sider, hvor du kan finde billeder, du gerne må bruge til fri afbenyttelse, og som er i en god kvalitet. I dette tilfælde fandt jeg billederne på Pixabay, som har et stort udvalg af billeder, man gerne må bruge.

”Morten løste opgaven hurtigt med min nye hjemmeside og det til fuld tilfredshed. Jeg har efterfølgende fået mange flotte og gode tilbagemeldinger på, at hjemmesiden er rigtig flot lavet, har en nem kontaktside og giver et godt overblik over, hvilken virksomhed jeg driver.”

Allan Frydendahl

Direktør, Vestjysk Forsikringsagentur ApS

Man skal tage højde for flere ting, når man bygger hjemmeside i dag.

  • Hastigheden for upload af siden.
  • Brugen af H1, H2 og H3 overskrifter.
  • Metabeskrivelser
  • Hænger overskriften sammen med indholdet
  • Er der ALT tags på billederne
  • Indeholder teksten unikke søgeord
  • Er teksterne lange nok
  • Og i sidste ende, om siden ser godt ud både på desktop, mobil og tablet.

Udseendet er én ting – det er maskineriet bagved, der kan gøre en forskel for din sides placering på søgemaskinerne.

Skal jeg kigge på din hjemmeside?

Hos Trechoma Promotion kan jeg tilbyde hjemmesider, der både har teksterne, opsætning – eller programmering af siden, og som lever op til søgemaskinernes krav for synlighed på internettet.