Brochure Solcellepark

Trykt brochure til solcellepark

Hunderup-Sejstrups Fremtid er en forening, der har markeret sig stærkt i de lokale medier. Deres nyligt oprettede solcellepark er et godt eksempel på, hvordan man i lokalsamfund kan være med til at sætte klimadagsordenen.

 

 

Design og opsætning af brochure.

Med Hunderup Sejstrup Solcellepark ApS var ambitionerne, at personer og virksomheder i det nære lokalmiljø skulle have mulighed for at investere i en fremsynet solcellepark.

Bestyrelsen kontaktede Trechoma Promotion ApS for at få hjælp til at formidle deres budskab. Vi blev enige om, at det var mest hensigtsmæssigt at producere en brochure, som potentielle investorer kunne tage med hjem for at læse nærmere om solcelleparken.

Foreningen leverede det tekstmæssige indhold og gav mig frie tøjler til at lave et prospekt/brochure, som jeg mente, kunne skabe både interesse og investorer. Det blev til en anderledes brochure, hvor formatet blev en liggende A4 for at gøre plads til både blikfang og informationer.

Trechoma Promotion ApS stod for design, opsætning og kontakt til trykkeri, og dermed skulle foreningen ikke foretage sig andet end at læse korrektur på udkastet.

Brochuren åbnede dørene til et tæt samarbejde med kommunen, og foreningen fik et overvældende antal investorer. Parken blev indviet i august 2022.

Læs mere om tryksager her.

UDTALELSE FRA HUNDERUP SEJSTRUP FREMTID.

I vores forening har vi de sidste par år arbejdet med at etablere et fælles solcelleanlæg.
Vi var i processen afhængige af at synliggøre vores projekt, da vi gerne ville præsentere vores anlæg til omverdenen både lokalt og længere omkring.

Derfor kontaktede vi Trechoma Promotion for at få hjælp til opgaven.
Det lykkedes i en grad, som var over al forventning.
Vi fik lynhurtigt fremstillet en flot brochure med billeder af solceller, selv om vi ikke på det tidspunkt var i nærheden af, det der lignede en solcellepark. Oveni fik vi også leveret prospektet i en elektronisk udgave, som vi havde rigtig meget glæde af at medsende til alle, der var interesserede i at købe anparter.

Det eneste, vi selv gjorde, var at levere det tekstmæssige indhold, derefter stod Trechoma for alt. Brochuren åbnede også dørene til tæt samarbejde med kommunen, og vi fik hurtig langt flere investorer, end vi havde turdet håbe på. Så vi har været meget tilfredse med samarbejdet.
Solcelleparken blev indviet i august 22.

Jørn Boesen Andersen
Formand

Jørn Boesen Andersen

Formand, Hunderup Sejstrups Fremtid

Du kan bladre i brochuren her

TV Syd brochure solcelle

Se omtale af invielsen af solcelleparken her.

Se eksempler på andre brochurer og kataloger fra Trechoma Promotion ApS her

Overvejer du også at få lavet en brochure?