Profilarbejde Snedkermester Lars Højmark

Det nyopstartede snedker- og tømrerfirma Snedkermester Lars Højmark ApS manglede en profil, der kunne gøre dem synlige på markedet, både fysisk og digitalt. Jeg gav et tilbud på at lave et logo, en video, en simpel hjemmeside, visitkort med mere.

Fra håndtegnet skitse til endeligt logo
Med udgangspunkt i kundens ønske om, at der skulle være en hammer og et stemmejern i logoet, begyndte vi at lave håndtegnede skitser, for at finde et sigende logodesign.

Udover hammer og stemmejern, faldt det naturligt, at der også skulle indgå træ i logoet. Et ”bræt” virkede hurtigt for klodset og begrænsende, men årerne i et tværsnit kunne blive ret stilfuldt. Det kunne samtidigt udstråle, at her er tale om en kompetent fagperson.

Derefter tegnede jeg elementerne i Illustrator. Jeg forbandt- og redigerede dem, så de til sidst stod skarpt og klar til at gemme som vektorgrafik.

Præsentationsvideo

En video siger mere end 1000 ord, og derfor sammensatte vi en introduktionsvideo, hvor kunden introducerer sin nye virksomhed.

Videoen fungerer godt som velkomstvideo på hjemmesiden. Den fungerer også godt på de sociale medier, og den fungerer endnu bedre med undertekster, som kan tilknyttes både Facebook, Linkedin og Twitter. Med undertekster kan videoen stadig levere budskabet, selvom den bliver set uden lyd.

Simpel hjemmeside fra skabelon

Normalt rådgiver vi firmaer til at få bygget deres hjemmeside op fra bunden af professionelle webbureauer, og vi samarbejder selv med flere af slagsen. I dette tilfælde havde kunden budgetteret med, at en hjemmeside måtte komme senere.

Som nyopstartet virksomhed besluttede kunden, at det skulle være en simpel hjemmeside, tilrettet efter en skabelon.

Vi satte hjemmesiden op med de rette URL- og metabeskrivelser, samt den rette tekstlængde for at Googles søgemaskiner kan finde siden.

Morten er et dejligt, glad menneske at arbejde sammen med.

Professionel med en masse kreative ideer som giver lidt ekstra kant til produktet, så det skiller sig ud fra mængden.

Han har sans for stil og detaljerne, så som lige at ændre lidt på farver, så det får det hele til at spille sammen.

Det var en god oplevelse, at se hvordan han kunne skabe logo, video med mere.

Lars Højmark

Direktør, Snedkermester Lars Højmark

Mangler du et øje på din markedsføring?