Markedsføring på flere platforme for Just ask

Herretøjsbutikken Just Ask har været en god kunde i flere år, og mine arbejdsopgaver spreder sig vidt og bredt for butikken. Således sørger jeg for at lave deres trykte annoncer, forfatte og sende deres nyhedsbreve ud via Mailchimp, lave deres markedsføring på Facebook med både billeder og video.

 

Annonceopsætning til trykte medier

Fysiske butikker kan stadig benytte avisannoncering med stor succes. Således kan Just Ask mærke, når de annoncerer i de lokale aviser med kommende tilbud. Forskellen på trykt annoncering og digital annoncering er, at man ikke kan måle antallet af views på en avisannonce på samme måde som en digital annonce.

Til gengæld virker de efter hensigten.

Annoncering på facebook

Ansigter er godt på Facebook, og derfor sørger jeg altid for at holde indholdet personligt, men målrettet aktiviteterne i butikken. Hos Just Ask benytter jeg hele paletten med både video- og billedopslag, som arrangeres i Business Manager.

Nyhedsbreve via Mailchimp

Just Ask har naturligvis en mailingliste, som butikkerne benytter til at sende nyhedsbreve med tilbud og aktiviteter i butikken og på deres webshop. Jeg sørger for at forfatte nyhedsbreve og sætte dem op med de rette produkter og linke til webshoppen.