HjælpNu.dk – logo og tekstarbejde til hjemmeside

HjælpNu.dk er en spændende virksomhed, der tilbyder førstehjælpskurser til alle formål. Firmaet drives af en paramediciner med flere års erfaring indenfor ambulancetjenesten. Hans CV strækker sig langt. Samtidigt er Jacob Grumsen certificeret førstehjælpsinstruktør og medlem af FSFI.

Hjælp Nu skulle bruge et logo, der med simple midler fortæller, at her er tale om et førstehjælpskursus, der kan redde liv og som kan rumme alle slags kursusdeltagere. Logoet skulle kunne anvendes på tekstiler og tryksager uden at miste sit budskab. Samtidig skulle Jacob Grumsen bruge tekst til sin hjemmeside, der kort og præcist fortæller om hans kompetencer og baggrund for at kunne tilbyde fyldestgørende førstehjælpskurser.

 

Arbejde med LOGO

– Vi ville lave et simpelt og sigende logo.
– Vi arbejdede i Illustrator, hvor vi tegnede fonten samt de grafiske elementer.
– Logoet er blevet leveret i alle formater (.eps, .ai, .png, .jpg – you name it) for at kunden kan anvende dem til henholdsvis tryk og web.

Tekst til hjemmeside

– Efter samtaler med kunden, har vi forfattet tekster, der matcher det udtryk, Hjælp Nu gerne vil fremhæve.
– Vi har taget højde for den optimale tekstlængde, for at Google-søgemaskinerne kan finde og registrere de mest anvendte søgeord.
– Vi har fundet keywords i forhold til SEO-arbejdet, så den efterfølgende metabeskrivelse til de enkelte sider bliver optimal.

Efterfølgende har HjælpNu.dk fået hjemmesiden produceret af et andet firma, som har stået for udarbejdelse af SEO i backend.

Skal jeg kigge på din hjemmeside?

Hos Trechoma Promotion kan jeg tilbyde hjemmesider, der både har teksterne, opsætning – eller programmering af siden, og som lever op til søgemaskinernes krav for synlighed på internettet.