Sandahl & Madsen – Hjemmeside og virksomhedsside på Facebook

Det nystartede tømrer-og snedkerfirma Sandahl & Madsen ApS manglede deres digitale visitkort på nettet samt en Facebook-side til virksomheden. Firmaet måtte erkende, at alle spørger til en hjemmesiden, og hvis man ikke har en hjemmeside, er der stor sandsynlighed for, at man mister potentielle kunder.

Pga firmaets korte levetid anbefalede jeg en skabelonløsning, med 4 undersider, og med mulighed for at udbygge, så snart der ville være mere billedmateriale til deres portfolio. Samtidig rådgav jeg dem til at få oprettet en virksomhedsside på Facebook for at kunne udbrede kendskabet til virksomheden og skabe besøgende på hjemmesiden.

Skabelonhjemmeside i Word Press

Hjemmesiden er bygget op i en skabelon, hvor det er muligt at tilpasse farver, design indenfor nogle givne, fleksible rammer, så det er muligt at lave en side, hvor firmafarver afspejles i hjemmesiden. Sandahl & Madsen valgte også at få forfattet en god tekst om selve firmaet og deres ydelser for at kunne optimere deres SEO og give søgemaskinerne bedst mulige vilkår til at kunne finde deres nye side.

Tekstarbejdet på en hjemmeside er et vigtigt område, man ikke må negligere, hvis man gerne vil rangere højt på Google. Søgemaskinerne leder efter tekster med unikt indhold, der indeholder de rette søgeord i sammenhængende tekster uden alt for lange sætninger. Samtidigt skal både titler og metabeskrivelser sidde i skabet for at give sin egen side bedst mulige SEO-vilkår.

Siden er lavet i CMS-systeet WordPress uden bindinger. Sandahl & Madsen kan selv opdatere og lave om på siden uden at være bundet af et abonnement.

 

Vi manglede en hjemmeside til vores nystartede firma, der kunne fungere som effektivt visitkort og stadig vise, hvem Sandahl & Madsen ApS er, og hvad vi kan tilbyde.

Morten fra Trechoma Promotion lavede en hjemmeside til en rimelig pris, inklusiv tekster til søgemaskinerne. Han sørgede samtidig for at sætte vores Facebookprofil op, så vi også fremstår som et professionelt firma på de sociale medier.

Vi er ikke bundet til noget form for aftale, men kan selv håndtere vores hjemmeside.
Jeg kan anbefale at bruge Morten og Trechoma Promotion, hvis man skal have lavet en ny hjemmeside.”

Kasper Madsen

Direktør, Sandahl & Madsen ApS

Skal jeg kigge på din hjemmeside?

Hos Trechoma Promotion kan jeg tilbyde hjemmesider, der både har teksterne, opsætning – eller programmering af siden, og som lever op til søgemaskinernes krav for synlighed på internettet.