Video og markedsføring på Facebook til Hästens Esbjerg

Hästens Esbjerg flyttede lokaler til en mere central og passende beliggenhed. I forbindelse med flytningen ville butikschef Sanne Theilgaard have mere fokus på butikken.

Vi besluttede at lave en video og en aftale om Facebook-markedsføring.

 

Velkomstvideo til den nye butik

Det er vigtigt, at videoen viser både butik, sortiment, kundebetjening, beliggenhed og samtidig skal Sanne Theilgaard være butikkens ansigt udadtil.
Vi skød en video med et Sony kamera, den rette belysning og med trådløse mikrofoner. Efter optagelsen har jeg redigeret alle klip i Premiere pro, hvor jeg har fundet den rette baggrundsmusik, gradet farverne og tilpasset lyden.

Facebookmarkedsføring for et stort brand.

Hästens Esberg og jeg er påbegyndt vores arbejde med Facebook-markedsføringen, men det er ikke ligetil at lave facebook-markedsføring for et stort brand med en så markant designlinje som Hästens.
For at gøre det rigtigt, og ikke skyde ved siden af, har jeg holdt telefonmøder med Hästens repræsentant i Danmark for at kunne udarbejde materialer, der passer indenfor Hästens rammer.

 

Jeg har haft Trechoma Promotion til både at lave en video og markedsføring på vores Facebook-side. 

Morten er altid til at få fat i og klar med hjælp og gode ideer.

Også en video har han lavet for os. Jeg må sige, at han er verdensmester i at (fra) klippe den, så vi kunne være os selv bekendt. Tak Morten.

Vi kan varmt anbefale Trechoma Promotion.

Sanne Theilgaard

Butikschef, Hästens Esbjerg