Hjemmeside og video til Hästens Esbjerg

Hästens Esbjerg flyttede lokaler til en mere central og passende beliggenhed. I forbindelse med flytningen ville butikschef Sanne Theilgaard have mere fokus på butikken.

Vi besluttede at lave en ny hjemmeside, en video og en aftale om Facebook-markedsføring.

 

Hjemmeside designet fra tema

Hjemmesidens fornemmeste formål skulle være at agere digitalt visitkort, hvor Hästens Esbjerg har mulighed for at opdatere med medarbejdere, sortiment og andre butiksrelevante opdateringer.
Jeg tilbød dem at designe en hjemmeside ud fra et tema, fordi prisen dermed ville være en anden, end hvis siden skulle programmeres fra bunden. En hjemmeside fra et tema kan indeholde alle de samme features og funktioner, som en hjemmeside, der er programmeret fra bunden. Designet er dog betinget af temaets begrænsninger.

Velkomstvideo til den nye butik

Det er vigtigt, at videoen viser både butik, sortiment, kundebetjening, beliggenhed og samtidig skal Sanne Theilgaard være butikkens ansigt udadtil.
Vi skød en video med et Sony kamera, den rette belysning og med trådløse mikrofoner. Efter optagelsen har jeg redigeret alle klip i Premiere pro, hvor jeg har fundet den rette baggrundsmusik, gradet farverne og tilpasset lyden.

Facebookmarkedsføring for et stort brand.

Hästens Esberg og jeg er påbegyndt vores arbejde med Facebook-markedsføringen, men det er ikke ligetil at lave facebook-markedsføring for et stort brand med en så markant designlinje som Hästens.
For at gøre det rigtigt, og ikke skyde ved siden af, har jeg holdt telefonmøder med Hästens repræsentant i Danmark for at kunne udarbejde materialer, der passer indenfor Hästens rammer.

 

Jeg har haft Trechoma Promotion til både at lave Hästens Esbjerg nye hjemmeside, til Support/ opslag på vores FB side og lave en video.

Morten er altid til at få fat i og klar med hjælp og gode ideer.

Også en video har han lavet for os. Jeg må sige, at han er verdensmester i at (fra) klippe den, så vi kunne være os selv bekendt. Tak Morten.

Vi kan varmt anbefale Trechoma Promotion.

Sanne Theilgaard

Butikschef, Hästens Esbjerg