Hjemmeside til malermester Ben Cato Jørgensen

Ben Cato Jørgensen har været selvstændig malermester i Esbjerg i over 10, men har aldrig haft en hjemmeside. I erkendelse af, at tendenserne har ændret sig, og at kommende kunder altid tjekker en håndværker på nettet, før de beslutter sig for at tage kontakt, mente Ben, at tiden var inde til at få lavet en visitkorthjemmeside.

 

Hjemmeside designet fra tema

Hjemmesidens fornemmeste formål skulle være at agere digitalt visitkort, hvor Ben Cato Jørgensen har mulighed for selv at opdatere med billeder til sit galleri, arbejdsopgaver med mere. Jeg tilbød ham at designe en hjemmeside ud fra et tema, fordi prisen dermed ville være en anden, end hvis siden skulle programmeres fra bunden. En hjemmeside fra et tema kan indeholde alle de samme features og funktioner, som en hjemmeside, der er programmeret fra bunden. Designet er dog betinget af temaets begrænsninger.

Skal jeg kigge på din hjemmeside?

Hos Trechoma Promotion kan jeg tilbyde hjemmesider, der både har teksterne, opsætning – eller programmering af siden, og som lever op til søgemaskinernes krav for synlighed på internettet.